Betrouwbaar sinds 1992

GeschiedenisSuccesvol sinds 1992
Met zijn vakdiploma op zak en na de noodzakelijke investeringen startte Paul Lammers in 1992 een in- en verkoopbedrijf van gebruikte auto’s in Gemonde. Door de klanten van het eerste jaar ontdekte hij zijn gat in de markt: de prettige prijsklasse, maar wel voorzien van een uitstekende service en garantie. Iets wat destijds (en ook nu nog) nauwelijks was te vinden bij grote dealers en andere gerenommeerde bedrijven. De bedrijfsformule blijkt zeer succesvol, mede en vooral door de persoonlijke en integere inzet van de eigenaar.
DSCN2324

In 1996 volgt de verhuizing naar een nieuw pand in Kruisstraat (Rosmalen). Meer ruimte voor verkoop en een moderne werkplaats. Naast de prettige prijsklasse kwamen er ook wat jongere auto’s te staan met uiteraard dezelfde service en garantie. Klanten van het eerste uur zijn het bedrijf altijd trouw gebleven. Een mooier compliment kan een vakmonteur en autobedrijf niet krijgen.

Onlangs zijn we weer verhuisd. Dit maal naar Vught. Een nieuwe frisse locatie waar we u zeker optimaal kunnen helpen met al uw auto-wensen en vragen.

Welkom!
Een persoonlijk bezoek zal u overtuigen. De koffie staaT voor u klaar. Vraag honderduit, wij helpen u graag en het verplicht u tot niets. U vindt ons dicht langs de A2 in Vught.

DSCN2309

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s